Digital Nomads wint de innovatieprijs

23 juni 2020

De winnaar van de Avans Innovatieprijs 2020 is bekend. De uitkomst na de telling van alle stemmen is dat Digital Nomads van de Academie voor Marketing en Business Management de felbegeerde wisselbeker en een bedrag van 2500 euro in de wacht sleept.

Nek-aan-nek

Door de coronamaatregelen was er dit jaar een online verkiezing voor de publieksprijs. Aan de hand van pitches op video kon men een keus maken en een stem uitbrengen. In totaal werden er 344 stemmen uitgebracht. Het was uiteindelijk nog een nek-aan-nekrace. Daarom zeker een eervolle vermelding voor de andere drie genomineerden:

• Minor CO2-negatief ontwerpen (AB& I, COEbbe en lectoraat Biobased bouwen),
  • Serious Game (AVB), en
  • Co-creatie binnen deeltijd Mechatronica (AvD).

De winnaar

In de minor Digital Nomads werken studenten aan wat voor hen relevant is. Dat doen ze zelfstandig, internationaal en ambitieus. De minor leert hoe je omgaat met uitdagingen die een ondernemer of marketingmanager krijgt wanneer zijn bedrijf groeit.

Het team van AMBM nam afgelopen maandag in de tuin van de Hogeschoollaan in Breda de beker in ontvangst. Een officiëler feestmoment volgt later, op een passend tijdstip.

Wij feliciteren Digital Nomads van harte met het winnen van de Avans Innovatieprijs 2020!

Laatst bijgewerkt op 23 juni 2020.