LIC Leer- en Innovatiecentrum

print

Terugblik Blend Event: Je bent wat je blend

15 maart 2023 door @avans

Donderdag 2 maart stond in het teken van de tweede editie van het Blend Event. De verkiezing van de beste voorbeelden van blended onderwijs bij Avans vond deze keer plaats in hybride vorm. Van de 7 ingezonden praktijkvoorbeelden van blended onderwijs vielen er 4 in de prijzen. Bekijk de aftermovie voor een impressie van de middag.

Prijswinnaars

Docenten en hun ICTO-coaches lieten live en online hun goede praktijkvoorbeelden van blended onderwijs zien. ‘Je bent wat je blend!’ was het overkoepelende motto. Dit was ook de titel van de inzending van Priya Boom van de Avans Academie Associate degrees. Zij won de publieksprijs met Wie ben ik? Je bent wat je blend.

De vakjury onder leiding van Esther van der Stappen, lector Digitale Didactiek, koos voor Mirjam Valckx (Academie voor Welzijn, (Educatie) en Gezondheid) met Verpleegkundige onderzoekspraktijk revisited. De studenten waren het meest te spreken over de inzending van Ingrid van den Berg (ook van de Academie voor Welzijn, (Educatie) en Gezondheid): Virtuele empathie.

Tot slot ging er een eervolle vermelding naar de blended aanpak van de module Schriftelijk rapporteren van Edwin Melis (Academie voor Life Sciences en Technologie).

Event gemist?

Kijk de opname van de livestream volledig terug. Elke inzending is ook na te lezen op tools.avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 20 maart 2023.