Engels B2 via Rosetta Stone stopt op 11 juli

15 juni 2022

Vanaf 11 juli aanstaande stopt Avans met het aanbieden van de online talenmodule Engels van Rosetta Stone. Per 1 augustus komt er een nieuwe tool: Altissia. Binnenkort lees je meer hierover, maar eerst dit belangrijke bericht:

Wat betekent dit voor jou?

• Als student: wil je een rapport uitdraaien van de gelogde uren in Rosetta Stone? Doe dit dan vóór 11 juli*
  • Als docent: wil je een rapport uitdraaien van de gelogde uren van jouw studenten in Rosetta Stone? Doe dit dan vóór 11 juli*
  • Als medewerker: na 11 juli heb je geen toegang meer tot jouw voortgang in deze tool*

* zie https://engels.avans.nl voor instructies

Toegang stopt 11 juli

Na 11 juli heb je echt geen toegang meer tot de voortgang in Rosetta Stone. Je begint in Altissia met een schone lei.
In deze nieuwe tool krijgt iedereen de mogelijkheid zelf een CEFR-niveau te kiezen of een taalniveau-test te maken.

Heb je nog vragen?

Mail dan naar rosettastone@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 17 juni 2022.