31 maart 2022

Het online Blend Event van donderdag 24 februari ging volop in op succesvolle praktijkervaringen met blended leren. Heb je het event gemist en wil je onderdelen nog eens terugkijken? Dat kan! Hieronder vind je meer over inhoud van de middag en de winnaars van de prijzen.

Voorbeelden van blended leren

De organisatie was in handen van de projectgroep Blended Learning van het LIC. Patrick  Hoksbergen opende de middag. Jacomine Ravensbergen van het College van Bestuur benadrukte in haar inleiding het belang van blended learning voor Avans Hogeschool. De presentatie van Esther van der Stappen, lector Digitale Didactiek, diepte de thematiek uit. Daarna volgden de voorbeelden: 7 inzendingen uit verschillende academies presenteerden zich. Het online publiek kon vragen stellen.

Publieksprijs en juryprijs

Daarna was het tijd voor de prijsuitreikingen. Het publiek koos de inzending van AGZ met Flipping the English Classroom door Yvon van Heugten en Marjolein Schlössels-Verbeek.
De vakjury, bestaande uit Jacomine van Ravensbergen, Ronald Spruit (onderwijskundig adviseur LIC) en student Vincent Plompen koos voor AAFM met Op basis van jigsaw optimaal online en offline leren met en van elkaar!, ingezonden door Lieke Nieuwenhuizen – van Amelsfort.

Opname

De livestream werd bezocht door zo’n 70 belangstellenden. De opname van het Blend Event kun je nog terugkijken. De komende maanden lichten we regelmatig andere voorbeelden van blended onderwijs uit, dus houd de nieuwskanalen in de gaten!

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022.