Laat je (niets) wijsmaken!

16 juli 2019

Op 19 november 2019 wordt door het lectoraat Brein en Leren van Avans Hogeschool 'Laat je (niets) wijsmaken! - symposium Kritisch leren denken in het hbo’ georganiseerd voor onderwijsprofessionals.

Programma

De keynotes van prof. dr. Jan Elen en prof. dr. Tamara van Gog belichten de meest recente ontwikkelingen en onderzoeksresultaten over kritisch denken in het hoger onderwijs.

Daarnaast kan gekozen worden uit verschillende workshops, bijvoorbeeld over curriculumontwikkeling, instructie of assessment van kritisch denken. Er is gelegenheid tot netwerken en tijdens het symposium wordt ook het online platform van Kritisch leren denken gelanceerd.

Aanmelden

Het symposium wordt gehouden op Avans Hogeschool, Onderwijsboulevard 215 in ‘s-Hertogenbosch, van 9.30 tot 15.30 uur.

Het maximum aantal inschrijvingen is ruim een maand voor datum behaald. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Laatst bijgewerkt op 11 oktober 2019.