AvansPanel: denk en doe mee

11 juli 2022

Het AvansPanel is het online onderzoekspanel van Avans Hogeschool. Je kunt je mening geven over onderwerpen, bijvoorbeeld communicatie, en hoe je denkt over aspecten van het onderwijs van nu en in de toekomst. De onderzoeken van het AvansPanel zijn vaak richtinggevend voor nieuw beleid of verbeteracties.

Het AvansPanel bestaat uit ruim 1500 leden, studenten, medewerkers en alumni, verspreid over alle opleidingen. De resultaten worden breed gedeeld in de organisatie en ook gepresenteerd op de site van het AvansPanel zelf.

Ik denk en doe mee

Hoe werkt het?

Ongeveer vier tot zes keer per jaar word je uitgenodigd om mee te doen aan een kort panelonderzoek over een onderwerp dat voor jou van belang is. Bij elke deelname maak je kans op een prijs of een tegoedbon.

Als je lid wordt van het AvansPanel, vul je bij aanmelding een aantal achtergrondgegevens in, zoals je opleiding en je geboortejaar. Hiermee kunnen we, als het onderwerp daarom vraagt, aparte groepen in het panel benaderen of de resultaten beter duiden voor verschillende groepen. Uiteraard garanderen we daarbij jouw privacy.

Jouw mening telt!

Je kunt je hier aanmelden als lid van het AvansPanel.

Laatst bijgewerkt op 26 juli 2022.