LIC Leer- en Innovatiecentrum

print

Blend Event - Save the date!

2 maart 2023 (12:30 uur - 16:00 uur)

Donderdagmiddag 2 maart is het Blend Event 2023. Na het succesvolle Blend Event van vorig jaar brengen we opnieuw good practices vanuit academies voor het voetlicht. De vakjury en publieksjury kiezen hun favoriete Blend en reiken 2 mooie prijzen uit. Onder andere onze lector Digitale didactiek Esther van der Stappen, Jacomine van Ravensbergen (CvB) en inspirator Barend Last nemen plaats in de vakjury.

Kennisdelen is key binnen onze transitie. We bieden docenten de gelegenheid om te leren van de goede voorbeelden van anderen. Docenten krijgen antwoord op de meest gestelde vraag aan Teacher Design Teams: hoe pak je blended onderwijs aan?

Stuur jouw inzending voor 21 januari in

Werk jouw goede voorbeeld van een blended module uit, samen met je ICTO-coach via het Template Good Practice Blended Onderwijs. Het inzenden van die good practice doe je vervolgens via dit formulier.

Lees ook even de voorwaarden voor deelname en de beoordelingscriteria. Je kunt tot 21 januari inzenden.

Doe mee, sluit aan

We hopen dat je op 2 maart aan zult sluiten. Het Blend Event zelf is van 13.30 - 16.00 uur. Vooraf is er een netwerklunch van 12.30 - 13.30 uur. De locatie wordt later bekendgemaakt. Schrijf je in via dit formulier. Onder de aanwezigen verloten we 10 exemplaren van het nieuwste boek van Barend Last.

Tot die tijd gaan we aan de slag om mooie voorbeelden te verzamelen. Houd voor meer informatie de Blend Event-pagina op onderwijs.avans.nl in de gaten.

Laatst bijgewerkt op 2 december 2022.